Zaigrajte CS 1.6 na svom Android telefonu!

Nije šala, nije trik – CS 1.6 je moguće zaigrati na Android uređajima, a upute nisu pretjerano komplikovane. Jeste li probali?

Već dobro znamo da su moderni pametni uređaji sposobni pokrenuti neke vizualno impresivne igre na svojim malim ekranima, no i dalje posebno impresionira kada ugledamo neku staru PC igru kako se bezgrešno vrti na istom zaslonu. Counter-Strike 1.6 je najnoviji primjer upravo toga, a za cijeli projekt zaslužan je jedan čovjek – Alibek Omarov.

Možete vidjeti kako se igra vrti na Androidu putem gornjeg videa, a iako je teško očekivati vrhunsku igrivost s touch kontrolama, valja se prisjetiti da se ipak radi o Androidu pa ne bi trebao biti prevelik problem spojiti miš i tastaturu u cijelu priču. Također, bitno je spomenuti i kako se ne radi o nekoj vrsti rekreacije igre za Android platformu, već o punoj verziji CS-a 1.6!

Ako i vi to želite isprobati na svom Android uređaju, prije svega ćete trebati neke datoteke CS-a 1.6 koje dosad već sigurno imate na svom Steam računu, a za sve ostalo pratite upute na githubu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.